Konstutställning på Kafé Änglagott i Nykvarn

Konstutställning på Kafé Änglagott i Nykvarn

Under Maj 2023 ställer jag (Jenny Ekman, grundare av Jenly Design) för första gången ut min konst på egen hand. Konstutställningen med temat djur- och natur innehåller över 10 verk i blandade tekniker.

Vernissage hölls den 5e Maj 2023. Det var en fantastisk dag med många besökare och flera sålda verk. Jag ser fram emot fler konstutställningar i framtiden. 

 

Beskrivning av konstutställningen:

"Jag målar framförallt med akvarell, akryl och även digitalt. Gärna poserade djur med rak blick då min konst även går ut på att utforska och studera olika djur och miljöer. Innan jag ens börjar måla gillar jag att göra en djupdykning i motivet jag tänkt måla. Hur länge lever en fjälluggla? Hur stor blir en fjällripa och hur skiljer sig honan och hanen i utseende? Även om jag inte alltid lyckas fånga vissa detaljer lika exakt som jag önskar så lär jag mig väldigt mycket varje gång jag tar fram penseln. Något som också märks i min konst är min stora kärlek för den svenska fjällmiljön. Jag tar mycket inspiration från mina egna upplevelser, framförallt från Härjedalen. Min konst handlar om att ta in naturen och att hänga upp en bit av fjällen på väggen." - Jenny Ekman

 

Tillbaka till blogg